Werkzoekende

Baan vinden

JobConnect helpt je bij het vinden van een baan. In de WW en je uitkering loopt af? Of in dienst, maar loopt je contract af, ga je onvrijwillig minder uren werken of wil je werkgever je ontslaan? Dan probeer je direct ander werk te vinden. Vacatures zijn er genoeg, maar welke vacature past bij jou? In ons brede netwerk kijken we naar mooie kansen voor jou. Gaat het vinden van een nieuw werk niet zo 1, 2, 3? Dan ben je gebaat bij onze loopbaanbegeleiding. In je zoektocht kan het lijken alsof er steeds meer bijkomt waarvan je weet dat je dat NIET wilt doen. Herkenbaar? Laten we samen kijken wat je in je kracht zet.

Voordelen van vast werk

Het hebben van vast werk geeft je meer voordelen dan je denkt. Een baan geeft je:

  • Voldoening
  • Sociaal netwerk
  • Regelmaat
  • Aanvullend pensioen
  • Periodieke salaris-verhoging

Werken brengt je dus meer dan salaris. Je complete bestaan gaat in de lift. Als je uitkering eindigt is het extra belangrijk om je bestaan te verrijken. JobConnect beschikt over een groot netwerk en jarenlange ervaring in personeelsdienten.

Werk zoeken

Zit je zonder werk, dan gaan we dat zoeken. Ben je al langer werkloos en heb je een uitkering? Dan gaan we daar verandering in brengen! Het UWV wil dat je gaat werken. Wij helpen je daarbij vooruit met echt persoonlijk contact. Solliciteren is een hele kunst. Laat ons je ondersteunen in de voorbereiding en als je wilt, gaan we zelfs mee op gesprek. Als je uitkering stopt, kan je dat best wat stress geven. Hoe nu verder? Lees nog even de vijf voordelen hierboven en neem contact met ons op.

Jan Jan

Een adviseur spreken?

Maak een afspraak met Jan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.