Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding helpt je verder. Haal jij nog genoeg voldoening uit je werk, of ben je misschien wel toe aan een andere uitdaging? Wat houdt je tegen? Weet je wat je zou willen doen? Job Connect is er voor werknemers die van baan willen veranderen. Wij begeleiden je in het hele traject.

Loopbaanbegeleiding

Om een nieuwe baan te gaan zoeken, hoef je niet werkloos te zijn. Het is steeds gebruikelijker om een carrièreswitch te maken. Waar je vroeger je leven lang bij dezelfde baas bleef, wisselden in 2022 bijna 5% van alle werknemers van baan. Sinds eind 2021 zijn er meer vacatures dan werklozen. Met andere woorden: er is krapte op de arbeidsmarkt. Enerzijds kun je je daardoor bij het zoeken naar ander werk voelen als een kind in de snoepwinkel. Anderzijds maakt dit grote aanbod vacatures de zoektocht naar wat je echt wilt niet eenvoudiger. Het is dus heel gebruikelijk om de hulp van een loopbaancoach in te schakelen. Job Connect neemt jouw zoektocht serieus en stippelt een intensief traject op maat voor je uit. Hoe ziet zo’n van-baan-naar-baan traject eruit?

Geen 18 meer

Je voelt je misschien nog 18, maar je bent het niet meer? Ook dan is loopbaanbegeleiding er voor jou, want we zijn er niet uitsluitend voor jonge carrièremakers. Een (andere) baan zoeken is echt anders als je al flink wat ervaring hebt opgedaan. Bovendien stuit je op nieuwe concurrentie, want veel bedrijven lijken jongere kandidaten te zoeken. Daarnaast zouden de 67-plussers die aan het werk blijven en goedkoper zijn, een bedreiging kunnen vormen voor jouw kansen op de arbeidsmarkt. Niet getreurd! JobConnect is ook ervaren en dan met name in het begeleiden van 50-plussers naar een nieuwe baan.

Nieuwe werkgever

Op zoek naar vacatures? Job Connect helpt bij het vinden van een geschikte werkgever.
Ga je voor een complete carrièreswitch? Dan helpt Job Connect bij het vinden van de juiste opleiding of een passend omscholingstraject. Ook hierin kunnen wij bemiddelen en ondersteunen.
Wij werken graag samen aan werk! Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat voor jou en voor je carrière kunnen betekenen.

Job Connect is gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding.

Job Connect is onderdeel van BK solutions. BK solutions is een modern en veelzijdig advieskantoor met onder andere administratie- en personeelsdiensten. Wij versterken bedrijven, instellingen en organisaties op financieel, administratief en organisatorisch gebied. Meer plezier in ondernemen.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak een afspraak met Carla voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.