50+ aan het werk

50-plusser: Ervaren en kundig

De AOW is nog niet in zicht, maar concurreren met jongere werkzoekenden is lastig. Bovendien concurreert de groep 67-plus nu ook mee, omdat zij financiële voordelen meebrengen. De 50-plussers dreigen daarmee tussen wal en schip te vallen. In een economie waar zoveel vacatures open staan, kan zoiets natuurlijk niet. Daarom helpt JobConnect graag 50-plussers aan het werk!

50-plusser en op zoek

Zoeken naar vacatures is voor iedereen weer anders. Je leeftijd is één van de factoren die het zoeken naar een baan kunnen bepalen. JobConnect zet iedere werkzoekende in zijn of haar kracht, want iedereen is uniek. Samen vinden we de baan die bij jou past. Jouw deskundigheid verdient het om gewaardeerd te worden. Jarenlange werkervaring brengt bijzondere expertise met zich mee. Die zien wij. JobConnect is niet zomaar een uitzendbureau of intermediair. Wij bieden persoonlijke hulp voor de 50-plusser op de arbeidsmarkt. Veel van jouw vaardigheden zijn precies datgene waarnaar werkgevers op zoek zijn.

Pluspunten 50-plusser in dienst

Voor de werkgever levert het diverse pluspunten op om 50-plusser in dienst te hebben. Zo beschikken 50+ers over:

  • specifieke kennis
  • veel vaardigheden
  • waardevolle ervaring

Wil jij ook zo’n gemotiveerde expert in huis halen? JobConnect heeft een groot netwerk! Wij bemiddelen met en voor jou. Zo neem je gemakkelijk een 50-plusser in dienst.

JobConnect is onderdeel van BK solutions. Wij brengen jarenlange ervaring mee in advies aan ondernemers.

Sommige werknemers zijn niet te stoppen.

Jan Jan

Een adviseur spreken?

Maak een afspraak met Jan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.