Werknemers

Job Connect is er voor werknemers die van baan willen veranderen.

Hulp en bemiddeling

Als je van baan wilt wisselen kan Job Connect helpen en bemiddelen. Voor werknemers die al heel lang op dezelfde plek ‘zitten’ kan het moeilijk zijn om van die plek af te komen. 50+-ers zijn gebaat bij onze hulp in de vacature-race.

Sluit je arbeids-wens aan bij je opleiding en achtergrond? Dan helpt Job Connect bij het vinden van een geschikte werkgever. Wij bemiddelen met werkgevers zodat jij goed op je plek komt. Het sollicitatiegesprek bereiden we samen voor. Daarna gaan we mee naar het sollicitatiegesprek, omdat hulp van een professional bij zo’n bepalend gesprek heel prettig is. Samen bekijken we het contract en de arbeidsvoorwaarden. Zijn de documenten volledig? Krijg jij wat je hoort te krijgen? Job Connect heeft de kennis en ervaring in huis om van jouw baan een succes te maken.

Iets anders, maar wat…

Stel je wilt iets anders, maar je weet niet precies wat. Job Connect kan je helpen en begeleiden om uit te zoeken wat je wilt. Wat zoek jij in een baan? Wil je gaan voor een carrièreswitch? Dan helpt Job Connect bij het vinden van de juiste opleiding of een passend omscholingstraject. Ook hierin kunnen wij bemiddelen en ondersteunen, want Job Connect begeleidt werknemers van A tot Z. Met een stukje coaching gaan we samen op onderzoek uit. Waar krijg jíj energie van? Hoe definieer je jouw succes? Wat vind je belangrijk? Waar haal je waardering uit? Groei als mens en groei als specialist in je (nieuwe) vak.

De verbindende schakel

De arbeidsmarkt beweegt altijd. Job Connect verbindt alle partijen die betrokken zijn bij het proces van (her)plaatsing van werknemers. Kan je werkgever wel wat hulp gebruiken? Vertel hem of haar over ons! Ook mensen zonder werk begeleiden we naar werk toe.

Wij verbinden:

  • Bedrijven
  • Opleidingsinstituten
  • Werknemers

AvPS loonsucces

Job Connect heeft meerdere zusterbedrijven en één daarvan is AvPS loonsucces. AvPS Staat voor Administratiekantoor voor Personeel- en Salarisadministratie. Wij hebben dus alle kennis in huis om jouw salariszaken van A tot Z te verzorgen.

Carla Carla

Een adviseur spreken?

Maak een afspraak met Carla voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.