Werkgevers

Beschik jij over genoeg werk om al je werknemers aan de slag te houden? Algehele recessie, teruglopende vraag, voortschrijdende automatisering – wat de oorzaak ook is, als je personeel niet genoeg om handen heeft, kost jou dat geld. Werkgevers kunnen wel wat hulp gebruiken.

Iedere werknemer WEL productief aan het werk krijgen? Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat voor jou en voor je (tijdelijk) boventallige medewerker kunnen betekenen.

Job Connect is er voor werkgevers die werknemers ‘over’ hebben en een andere werkplek voor deze mensen zoeken. Job Connect kan dan bemiddelen in het vinden van een nieuwe plek óf een omscholingstraject, afhankelijk van wat de betreffende werknemer zelf wil. Job Connect zorgt dat werknemers een goede nieuwe plek krijgen.

Grote voordelen voor werkgevers

Meer is minder, met hulp van Job Connect:

  • Minder ziekteverzuim
  • Minder transitievergoeding
  • Minder conflicten

Uniek en onderscheidend

Job Connect is uniek en onderscheidt zich door het echt centraal stellen van de werkkracht. De focus ligt op het helpen en ondersteunen van de werknemer. De belangrijkste doelen daarbij zijn het vinden van de juiste baan (al dan niet d.m.v. een omscholing) en het zo vloeiend mogelijk laten verlopen van de overstap. Wij hebben niet alleen een groot netwerk, maar ook gedegen kennis in huis. Bovendien begeleiden we ook mensen zonder werk naar een baan.

Jan Jan

Een adviseur spreken?

Maak een afspraak met Jan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.